I am back on track!

Hejsan!

Jag känner att jag verkligen är tillbaka till bloggandet just nu. Dock kanske inte lika mycket som jag har varit men jag saknar lite att skriva och lägga upp bilder och så har några kompisar frågat vad som har hänt med bloggen så nu startar jag igen och jag hoppas att cornelia också gör det, annars tappar jag nog suget snabbt igen ;) Ni får tjata på henne, haha!

iallafall, tänkte berätta för er om gårdagens ridlektion. Jag red Cindy, eftersom att vi tränar till lokala. Det gick så mycket bättre än sist och jag kände att jag hittade ytterligare några knappar på henne. hon kändes fin och var lättare att få henne låg och rundare. Ibland "krullade" hon ihop sig och tappade stödet men för övrigt är jag jätte nöjd. Jag tränade mycket på min egna sits och försökte kolla upp hela lektionen och även inte ha glapp på tygeln och jag kände att jag faktiskt fick till det några gånger!

Jag och Anna hade super kul i stallet också. Vi fottade när Matilda red och sedan busade vi runt i stallet och värmde upp innan ridningen som vi alltid gör! Vi har ett litet uppvärmningspass ;)
Vi kan filma någon gång och lägga upp här på bloggen så kan ni få se om ni vill!?


Bild från förra tisdagen. Min fina ponnie


Kommentarer
Postat av: Carro

SV: Ok! Det blir nog kanon! Förstår att du har mycket att göra, men jag var bara lite nyfiken på när du tror. Så tack så mycket för att du svarade eller vad man säger!



Tack för att du gör den åt oss! :) <3

2011-04-13 @ 16:00:10
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Rebecca - VINN HANSBO SCHABRAK!

Vinn HANSBO SCHABRAK: http://ridersjumping.blogg.se/2011/april/bloggtavling-1.html#comment



KRAM!

2011-04-13 @ 16:00:54
URL: http://ridersjumping.blogg.se/
Postat av: elin

fin blogg



allt bra med dig ? :)

2011-04-15 @ 00:36:13
URL: http://hestoponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0